Welkom bij ENSiB!

Screen Shot 2015-08-25 at 10.57.54 AM

Screen Shot 2015-08-25 at 10.55.51 AM

 

 

 

 

 

De Eerste Nederlandstalige School in Boston (“ENSiB”) heeft sinds 2009 al acht succesvolle schooljaren achter de rug met tussen de 40 en 60 kinderen, verdeeld over de groepen 1 tot en met 8. In het nieuwe schooljaar zullen we bij voldoende inschrijvingen opnieuw een Peutergroep (vanaf 2,5 jaar) en een Tienergroep aanbieden.

Jullie kunnen jullie kind(eren) vanaf nu online inschrijven voor het schooljaar 2017-2018.

Sinds 2016 bieden wij ook lessen op maat aan volwassenen aan! Meer informatie vind je hier.

NieuwsFlits juni 2017

Beste ENSiB-ouders en geïnteresseerden,

De laatste NieuwsFlits van het schooljaar 2016-2017! Wat is het schooljaar snel voorbij gegaan, en wat hebben we weer mooie momenten om op terug te kijken. Sinterklaas, het schaatsfestijn in maart, en natuurlijk Koningsdag. Maar bovenal hebben we met elkaar weer heel wat uren Nederlands gepraat, geleerd en geschreven. Het is niet altijd makkelijk op de woensdagmiddag na een volle schooldag, of op de zondagmiddag als het lekker weekend is; maar jullie kinderen hebben het jaar weer goed volbracht! Met veel plezier kijken we uit naar de zomer, om gelukkig de meesten van jullie, en wat nieuwe gezichten, in september weer terug te zien.

(meer…)

NieuwsFlits mei 2017

Beste ENSiB-ouders en geïnteresseerden,

Het is alweer bijna juni; de laatste maand van dit schooljaar! We zijn inmiddels druk bezig met de inschrijvingen voor volgend schooljaar. Zie in deze NieuwsFlits nogmaals de link om je kinderen in te schrijven.

(meer…)

NieuwsFlits april 2017

Beste ENSiB-ouders en geïnteresseerden,

Het is alweer zover, onze 4e cultuurdag van het jaar staat voor de deur: Koningsdag! Hebben jullie je al opgegeven? We hopen natuurlijk op mooi weer, maar een mooi feest zullen we er hoe dan ook van maken. De drankjes staan koud en de bitterballen worden gemaakt: Wij zijn er klaar voor!

In deze NieuwsFlits vertel ik jullie graag meer over de Koningsdag, over de inschrijvingen voor het volgende schooljaar, en er staan er ook weer wat tips voor jullie klaar.

(meer…)

NieuwsFlits maart 2017

Beste ENSiB-ouders en geïnteresseerden,

Afgelschaats cultuurdagopen 5 maart was onze eerste schaats-cultuurdag alweer, en volgens mij kunnen we het een groot succes noemen! Wat was dat een gezellige dag, heel leuk om het hele gezin op het ijs te zien. Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer op de ijsbaan en bij de familie quiz. Meer foto’s volgen snel op de site!

In deze NieuwsFlits wil ik jullie er graag op wijzen dat het de komende twee weken vakantie is bij de ENSiB! We zien jullie dus weer in april, en verder informeer ik jullie graag over o.a. de ouderenquête en de fondsenwerving.

(meer…)