Welkom bij ENSiB!

Screen Shot 2015-08-25 at 10.57.54 AM

Screen Shot 2015-08-25 at 10.55.51 AM

 

 

 

 

 

De Eerste Nederlandstalige School in Boston (“ENSiB”) heeft sinds 2009 al zeven succesvolle schooljaren achter de rug met tussen de 40 en 60 kinderen, verdeeld over de groepen 1 tot en met 8. Dit schooljaar bieden we opnieuw een Peutergroep (vanaf 2,5 jaar) en een Tienergroep aan, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Jullie kunnen jullie kind(eren) nog steeds online inschrijven voor het schooljaar 2016-2017.

Sinds 2016 bieden wij ook lessen op maat aan volwassenen aan! Meer informatie vind je hier.

NieuwsFlits januari 2017

Beste ENSiB-ouders en geïnteresseerden,

Hopelijk hebben jullie allemaal kunnen genieten van de kerstvakantie. Inmiddels is de eerste maand van het jaar alweer bijna voorbij… En we zijn het jaar weer goed van start gegaan, met jawel, toetsen! Ze zijn alweer bijna voorbij. Ook kunnen we weer uitkijken naar de volgende cultuurdag! Dit wordt een hele leuke SCHAATSdag met plezier voor de hele familie. Hierover vertellen we jullie graag meer in deze NieuwsFlits.

(meer…)

Filmvertoning in Belmont: MEESTER KIKKER

meesterkikker“Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.” Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester. Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij… Het is het begin van een komisch, maar ook spannend avontuur.  (meer…)

NieuwsFlits december 2016

Beste ENSiB-ouders en geïnteresseerden,

 

Het is alweer tijd voor de kerstvakantie. Wat was het een geslaagd Sinterklaasfeest bij de ENSiB! Graag willen we Sinterklaas, de pieten en alle vrijwilligers enorm bedanken voor deze geslaagde en gezellige dag. En natuurlijk een groot dank je wel aan Juf Sylvia, Juf Linda en Juf Stephanie voor de zeer geslaagde organisatie. Voor een foto impressie van de dag, klik hier. Mochten jullie interesse hebben in meer foto’s die deze dag zijn genomen, dan kunnen jullie mij dit mailen.

(meer…)

NieuwsFlits November 2016

Beste ENSiB-ouders en geïnteresseerden,

De winter begint nu echt te komen, de dagen zijn erg kort en als Nederlander betekent dat 1 ding: Sinterklaas komt op bezoek! En gelukkig slaat hij de ENSiB niet over. Via eerdere emails zijn jullie op de hoogte gesteld van de inschrijvingen voor de Sinterklaas cultuurdag. Dank hiervoor, de hulppieten van ENSiB zijn al hard aan het werk geweest! In deze NieuwsFlits vinden jullie verdere informatie voor de cultuurdag van aanstaande zondag (en de mogelijkheid om aan Nederlandse lekkernijen te komen).

(meer…)