Welkom bij ENSiB!

Screen Shot 2015-08-25 at 10.57.54 AM

Screen Shot 2015-08-25 at 10.55.51 AM

 

 

 

 

 

De Eerste Nederlandstalige School in Boston (“ENSiB”) heeft sinds 2009 al zeven succesvolle schooljaren achter de rug met tussen de 40 en 60 kinderen, verdeeld over de groepen 1 tot en met 8. Dit schooljaar bieden we opnieuw een Peutergroep (vanaf 2,5 jaar) en een Tienergroep aan, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Jullie kunnen jullie kind(eren) nog steeds online inschrijven voor het schooljaar 2016-2017.

Sinds 2016 bieden wij ook lessen op maat aan volwassenen aan! Meer informatie vind je hier.

NieuwsFlits september 2016

Beste ENSiB-ouders en geïnteresseerden,

We kunnen alweer terugkijken op een goede start van het nieuwe schooljaar. Fijn om bekende gezichten weer terug te zien, en ook nieuwe gezichten welkom te heten! In deze NieuwsFlits informeer ik jullie graag over onze nieuwe leerkracht, vrijwilligerstaken, de komende cultuurdag, en de mogelijkheid om gratis e-boeken te lenen.  (meer…)

Huisregels Britse School

Het schoolbestuur kijkt reikhalzend uit naar de start van het nieuwe schooljaar. In het bijzonder voor de nieuwe ouders, welkom bij de Eerste Nederlandstalige School in Boston, kom binnenkort een praatje maken met een van ons – we hopen u snel te leren kennen!

Om een goede start te maken in het nieuwe jaar willen we van de gelegenheid gebruik maken om de enkele belangrijke huisregels van onze gastschool, de British International School of Boston (BISB), nog eens te benadrukken.  (meer…)

NieuwsFlits augustus 2016

Beste ENSiB-Ouders,

Het is alweer zover, ENSiB is klaar voor een nieuw schooljaar! Hopelijk hebben jullie net zo genoten van de zomer als wij, en ook net zoveel zin om opnieuw een Nederlands tintje te geven aan het leven hier in Boston en omgeving. Graag informeren we jullie in deze eerste NieuwsFlits over het komende schooljaar, de cultuurdagen en een picknick op 28 augustus.  (meer…)