Welkom bij ENSiB!

Screen Shot 2015-08-25 at 10.57.54 AM

Screen Shot 2015-08-25 at 10.55.51 AM

 

 

 

 

 

De Eerste Nederlandstalige School in Boston (“ENSiB”) heeft sinds 2009 al acht succesvolle schooljaren achter de rug met tussen de 40 en 60 kinderen, verdeeld over de groepen 1 tot en met 8. In het nieuwe schooljaar zullen we bij voldoende inschrijvingen opnieuw een Peutergroep (vanaf 2,5 jaar) en een Tienergroep aanbieden.

Jullie kunnen jullie kind(eren) vanaf nu online inschrijven voor het schooljaar 2017-2018.

Sinds 2016 bieden wij ook lessen op maat aan volwassenen aan! Meer informatie vind je hier.

NieuwsFlits april 2017

Beste ENSiB-ouders en geïnteresseerden,

Het is alweer zover, onze 4e cultuurdag van het jaar staat voor de deur: Koningsdag! Hebben jullie je al opgegeven? We hopen natuurlijk op mooi weer, maar een mooi feest zullen we er hoe dan ook van maken. De drankjes staan koud en de bitterballen worden gemaakt: Wij zijn er klaar voor!

In deze NieuwsFlits vertel ik jullie graag meer over de Koningsdag, over de inschrijvingen voor het volgende schooljaar, en er staan er ook weer wat tips voor jullie klaar.

(meer…)

NieuwsFlits maart 2017

Beste ENSiB-ouders en geïnteresseerden,

Afgelschaats cultuurdagopen 5 maart was onze eerste schaats-cultuurdag alweer, en volgens mij kunnen we het een groot succes noemen! Wat was dat een gezellige dag, heel leuk om het hele gezin op het ijs te zien. Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer op de ijsbaan en bij de familie quiz. Meer foto’s volgen snel op de site!

In deze NieuwsFlits wil ik jullie er graag op wijzen dat het de komende twee weken vakantie is bij de ENSiB! We zien jullie dus weer in april, en verder informeer ik jullie graag over o.a. de ouderenquête en de fondsenwerving.

(meer…)

NieuwsFlits februari 2017

Beste ENSiB-ouders en geïnteresseerden,

De winter is begonnen (misschien alweer voorbij?), en we hebben de eerste sneeuwstormen weer overleefd. Dat was een mooi moment om samen een Nederlandse film te kijken, of de wonderlijke wereld van de boeken in te duiken! Hebben jullie dit ook gedaan?

In deze NieuwsFlits vertel ik jullie graag meer over de komende SCHAATS-cultuurdag a.s. zondag en geef ik jullie wat Nederlandse inspiratietips, met o.a.: ‘Het boek van de maand!’

(meer…)

NieuwsFlits januari 2017

Beste ENSiB-ouders en geïnteresseerden,

Hopelijk hebben jullie allemaal kunnen genieten van de kerstvakantie. Inmiddels is de eerste maand van het jaar alweer bijna voorbij… En we zijn het jaar weer goed van start gegaan, met jawel, toetsen! Ze zijn alweer bijna voorbij. Ook kunnen we weer uitkijken naar de volgende cultuurdag! Dit wordt een hele leuke SCHAATSdag met plezier voor de hele familie. Hierover vertellen we jullie graag meer in deze NieuwsFlits.

(meer…)