Welkom bij ENSiB!

Screen Shot 2015-08-25 at 10.57.54 AM

Screen Shot 2015-08-25 at 10.55.51 AM

 

 

 

 

 

De Eerste Nederlandstalige School in Boston (“ENSiB”) heeft sinds 2009 al zeven succesvolle schooljaren achter de rug met tussen de 40 en 60 kinderen, verdeeld over de groepen 1 tot en met 8. Dit schooljaar bieden we opnieuw een Peutergroep (vanaf 2,5 jaar) en een Tienergroep aan, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Jullie kunnen jullie kind(eren) nog steeds online inschrijven voor het schooljaar 2016-2017.

Sinds 2016 bieden wij ook lessen op maat aan volwassenen aan! Meer informatie vind je hier.

Huisregels Britse School

Het schoolbestuur kijkt reikhalzend uit naar de start van het nieuwe schooljaar. In het bijzonder voor de nieuwe ouders, welkom bij de Eerste Nederlandstalige School in Boston, kom binnenkort een praatje maken met een van ons – we hopen u snel te leren kennen!

Om een goede start te maken in het nieuwe jaar willen we van de gelegenheid gebruik maken om de enkele belangrijke huisregels van onze gastschool, de British International School of Boston (BISB), nog eens te benadrukken.  (meer…)

NieuwsFlits augustus 2016

Beste ENSiB-Ouders,

Het is alweer zover, ENSiB is klaar voor een nieuw schooljaar! Hopelijk hebben jullie net zo genoten van de zomer als wij, en ook net zoveel zin om opnieuw een Nederlands tintje te geven aan het leven hier in Boston en omgeving. Graag informeren we jullie in deze eerste NieuwsFlits over het komende schooljaar, de cultuurdagen en een picknick op 28 augustus.  (meer…)

Carpool

Beste ouders, docenten en bestuursleden,

Aangezien de afstand voor sommigen van jullie een probleem is en de school met openbaar vervoer minder goed bereikbaar is, stellen we een carpoollijst beschikbaar. Neem contact op met een ouder of docent in de buurt en rij samen naar de school. Of laat je kinderen brengen door een bevriende ouder. Of nog: wissel af. Één week breng jij ze naar school, de andere week je bevriende ouder in de buurt.

Het bespaart geld en het zorgt voor (een beetje) minder druk op het milieu. Daarnaast helpt het alleen maar om een groter gemeenschapsgevoel te creëren, en zo zorgt het voor een leukere school voor allemaal!

Dit is de link!

despicable
Maar overdrijven is nooit goed!